Četvrtak 26.02.2015.
15:48
Blic.rs

Ubistvo srpske manekenke povezano sa još jednim slučajem?

Jutjub
Mirjana nedostaješ nam: Poruke saučešća preplavile društvene mreže

Emanuel Hesus Ranhel (19), inače narkodiler, upao je u stan u kojem su se nalazili srpska manekenka Mirjana Puhar (19), njen momak Džonatan Alvarado (23) i njihov prijatelj Husmar Gonsaga Garsija (21).

"Bili su noćne ptice"

- Komšije ubijenih izjavili su da su Mirjana Puhar i njen dečko "živeli noću, i da je muzika iz njihovog stana dopirala sveke večeri od 23 do 6 časova ujutru".

Policija ispituje da li je njihovo ubistvo povezano sa onim koje se dogodilo dva dana ranije, na parkingu hotela u Metjuzu, za koje je takođe osumnjičen Emanuel Ranhel. Žrtva pronađena u automobilu na hotelskom parkingu je Rosul Džalil Harel (22) iz Šarlota.

Pištolj marke "Smit end Veson" pronađen na licu mesta trenutno se upoređuje sa mecima ispaljenim u Harela, koji je pronađen u Metjuzu.

Osumnjičeni Emanuel Ranhel pojaviće se pred sudijom danas popodne, kada će se izjasniti o krivici i suočiti sa optužbama. On je policiji poznat od pre nekoliko godina, kada je sa svega 16 godina hapšen zbog posedovanja narkotika.

Policija sumnja da su ubistva povezana, i da se radi o neraščićenim računima oko narkotika, ali za sada o tome nema opipljivih dokaza.

Saučešće Mirjaninoj porodici izjavili su njeni prijatelji i kolege. Izvršni producenti takmičenja u kojem je Mirjana Puhar učestvovala "Američki top model" Ken Mok i Tajra Benks oglasili su se saopštenjem.

"Duboko smo ožalošćeni tragičnim vestima o smrti Mirjane Puhar. Bila je puna života i pred njom je bila karijera. Naše misli su uz njene najmilije".

I na Tviter i Instagram nalozima ovog takmičenja osvanula je poruka: "Život je prekratak. Slavimo našu porodicu top modela. Mi jesmo i zauvek ćemo biti porodica. Mirjana, nedostaješ nam".

Učestvovala u "Američkom top modelu"

Mirjana Puhar bila je takmičarka u serijalu "Američki top model" koji je trajao 21 krug, a vodila ga je poznata manekenka Tajra Benks. Eliminisana je u 10. epizodi sezone, a dodatnu medijsku pažnju privukla je i romantičnom vezom sa Denzelom Velsom, jednim od takmičara.

2024 © - Vesti online