Sreda 25.02.2015.
11:10
Tanjug

Šarić: Nisam kriv, sve su mi smestili

Tanjug
Darko Šarić: Sve su mi smestili

- To je obična politička priča. Sve vreme ucenjuju Dačića zbog slike s Mišom sa letovanja 2008. godine, rekao je Šarić, tvrdeći da su sve optužbe smešne i da ne može da ih komentariše.

Prema njegovim rečima i ta optužnica je napisana na osnovu izmišljenog iskaza svedoka saradnika Draška Vukovića, koji, kako je naveo, zna da je 1,85 tona kokaina završilo negde u Atlantiku, "pošto su ga uzeli slepi putnici".

- Možda su ga uzeli i pirati sa Kariba, ja nemam ništa da ovde komentarišem, rekao je Šarić.

Za treću optužnicu koja se odnosi na krijumčarenje kokaina u Italiji, Šarić je rekao da je ona pripremljena prema lažima svedoka saradnika Nebojše Joksovića, za koga je više puta ponovio da mu je bio drug.

- Ne mogu da verujem da Joksović takva kukavica koja koristi sud i tužilaštvo da se sveti...optužuje Milovća koji je moj dobar drug..., pričao je Šarić, objašnjavajući njihove međusobne odnose i zašto misli da mu se Joksović sveti.

Šarić je prošle godine na suđenju u više navrata optuživao policajce i kontroverzne biznismene da su mu montirali optužbe.

Osim Šarića koji se posle višegodišnjeg bekstva predao 18. marta prošle godine, na optuženičkoj klupi je još devet optuženih, dok je 14 i dalje u bekstvu i sudi im se u odsustvu.

2024 © - Vesti online