Sreda 25.02.2015.
09:29
Mondo. rs

Crna Madona, da li si to ti?

Jujtjub
Opsesija ili bolest: Uložio hiljade da liči na Madonu

Biće ipak da je u pitanju fan Adam Guera (27), kojem je životna opsesija da bude kao Madona.

Guera je na ovu svoju opsesiju potrošio oko 150 hiljada evra na različite plastične operacije, kojima se podvrgavao kako bi se što više približio fizičkom izgledu svog idola.

Preko dana on je Adam, a noću se pretvara u "Material Girl" na svojim uspešnim tribjut nastupima. Međutim, dok većina imitatora već izgleda slično kao poznata osoba koju karikiraju, Adam je otišao korak dalje i učinio sve da kroz brojne operacije stvarno postane kraljica popa.

- Zaljubio sam se u Madonu kada sam imao 15 godina, objašnjava Guera.

Tokom proteklih godina dao je novac na ugrađivanje impanta u obrazima, promenio je izgled svoje brade, podigao obrve i još mnogo drugih "sitnica" koje mu pomažu u postizanju njegovog cilja. Ukupno je do sada imao 18 operacija.

Što se tiče odeće, Adam ima kolekciju stvari koje je Madona nosila na početku svoje karijere - tokom osamdesetih godina 20. veka.

- Razlog zbog kojeg ovo radim je taj što se osećam dobro u tome. U ovom sam biznisu već 12 godina. Vrlo sam samouveren i opušten kao Adam, ali imam talenat i želim da taj talenat pokažem svetu, rekao je ovaj Madonin fan za emisiju "This Morning".

Iako je njegov način života napravio turbulencije u odnosu sa njegovim dečkom, Adam je odlučan u tome da neće odustati.

- U pitanju je ljubav i posvećenost. Ja donosim mnogo radosti ljudima i volim da vidim osmehe na njihovim licima. To je ono što radim od prvog dana, pravim vam osećaj kao da gledate Madonu.

Nažalost, Adam još nije upoznao svoje obožavano biće - Madonu lično.

- Još je nisam upoznao, i dalje čekam na to. Voleo bih da joj pokažem moju kolekciju kostima, izjavio je Adam.

2024 © - Vesti online