Sreda 25.02.2015.
00:30
Vestionline

Čudo od monitora!

Promo
34-inčni ekran s Quad HD rezolucijom. Osmišljen i Ultravajd panoramski ekran (prikazuje nekoliko prozora do najsitnijih detalja)

Najnoviji Filipsov monitor koristi napredne AH-IPS LED panele koji su zaslužni za besprekorne i oštre boje čak i pri gledanju pod uglom od 178 stepeni.

Novi ekran (BDM3470UP) specifičan je i po dijagonali od 34 inča pružajući korisnicima dovoljno prostora za ostvarenje svojih najsjajnijih ideja.

Spreman je i za najveći multitasking zahvaljujući panoramskom Ultravajd 21:9 prikazu koji nudi dovoljno prostora za istovremeno prikazivanje nekoliko prozora ili za zadatake koji uključuju čitav niz aplikacija.

Kristalno čista Quad HD rezolucija od 3440 x 1440 piksela omogućava zumiranje bez ugrožavanja jasnoće slike, dok je za još veću verodostojnost boja zaslužna Smartjuniformiti postavka koja merenjem procenjuje autentičnost boja kalibrisanih za prosečno 95% ujednačenog osvetljenja.

Kao stvoren za povezivanje i uživanje

Poput ostalih Filipsovih monitora i ovaj novi 34-inčni monitor ističe se po efikasnom povezivanju. Maksimalno uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu moguće je uz HDMI i MHL podršku, a super brzi prenos podataka lako je ostvariv uz prisutnost Displejporta, DVI i VGA, kao i USB 3.0.

Osim višestrukih mogućnosti povezivanja, novi monitor takođe sadrži i Multivju tehnologiju koja omogućava korisnicima gledanje sadržaja iz više strimova na Ultravajd ekranu.

Cena?

Novi Philipsov 34-inčni monitor BDM3470UP će uskoro biti dostupan na našem tržištu po ceni od 908 evra (PDV uključen).

2024 © - Vesti online