Utorak 24.02.2015.
12:51
Tanjug

Radonjić: Kup zaboravljen, sledi napad na "kralja"

Tanjug/D. N.
Nema slavlje, sledi put u Madrid: Košarkaši Crvene zvezde osvojili su proteklog vikenda Kup Srbije

Prvi sledeći izazov biće gostovanje madridskom Realu na startu drugog dela Top 16 faze Evrolige.

- Živi smo ljudi, normalno je da bude zadovoljstva posle uspeha u Nišu, ali nije to samo Kup, već i dugi niz teških utakmica prethodno. Moramo kvalitetno da odreagujemo, Kup je gotov, moramo da završimo sa tom pričom i okrenemo se onom što nas čeka - izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani PIonir.

Prema njegovim rečima crveno-bele očekuje novi težak niz, jer posle meča sa Realom slede dueli sa Partizanom i Makabijem.

- Idemo u Madrid da odigramo najbolje što možemo, pružimo maksimum, znamo s kim igramo, rivaj je u sjajnoj formi i jedan od favorita za plasman na Fajnal-for. Sledi nam težak period, ali pokušaćemo da iz njega izađemo na najbolji mogući način - istakao je Radonjić.

On je dodao da je neizvestan nastup Branka Lazića, koji je pod "opterećenjem" odigrao i zavšni turnir Kupa u Nišu. Radonjić je prokomentarisao i spekulacije da će Boban Marjanović na kraju sezone preći u Barselonu.

- Tačnost tih informacija ne mogu da potvrdim. Nisam iznenađen, normalno je da postoji zainteresovanost s obzirom na igre koje smo pružili i ostvarene rezultate. To je još jedna potvrda onoga što smo napravili. Rekao bih da sada nema istine u tome, ali nije nemoguće da se desi u narednom periodu - poručio je Radonjić.

Utakmica osmog kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Reala i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.45 sati u Madridu.

2024 © - Vesti online