Utorak 24.02.2015.
10:45
Informer

Emina ljuta na "X faktor": Neće da joj plate šminkera i frizera

TV Pink
A kako će bez šminke i frizure na TV?!

Pevačica je prvo pristala da ponovo bude u žiriju iako joj nije isplaćen sav honorar iz prve sezone, pa je, zbog večerašnjeg predstavljanja članova koje je predviđeno za 20:30 u Grand Kazinu, spremna krenula sa aerodroma u Istanbulu, saznaje informer.rs

Ipak, kako tvrdi izvor, pola sata pred let saznala da joj produkcija neće obezbediti osnovne uslove za rad, kao što su šminker i frizer, besno je odustala od svega, demonstrativno napustila aerodrom i vratila se u svoj dom na Bosforu. 

- Nije mogla da veruje šta se dešava. Prvo im uopšte ne uzme za zlo to što joj nisu isplatili sve pare od prve sezone i pređe preko svega, da bi pred let saznala da oni nemaju u planu ni frizera da joj obezbede. Tad joj je pala klapna, pobesnela je i samo se okrenula ka izlazu aerodroma. Definitivno je odbila da učestvuje u ovom projektu - kaže naš izvor blizak pevačici.

Iz produkcije ovog šoua nisu želeli da komentarišu ove navode.

- Zaista ne znam ništa o tome, nisam stigla da pročitam, jer sam u velikoj gužvi. Nemam nikakav komentar na tu temu - bilo je sve što je rekla Milena Popović, PR menadžer produkcije projekta.

2024 © - Vesti online