Ponedeljak 23.02.2015.
22:01
mozzartsport.com

SKANDAL: Navijači Novog Pazara repetirali pištolj i stavili ga na glavu Žarku Udovičiću!

Tanjug/I.L.
Prekardašili: Navijači Novog Pazara

Naime, sindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" na svom Fejsbuk profilu izneo je šokantan podatak. Prema informacijama administratora te stranice navijači jednog domaćeg kluba su repretirali pištolj i stavili ga na glavu jednom od prvotimaca tima za koji, navodno, navijaju.

"Kako smo obavešteni danas se u toku dana desio jedan incident, navijači jednog kluba su u svlačionici repetirali pištolj i stavili na glavu jednom igraču... Dok ne budemo dobili dozvolu igrača nećemo objavljivati njegovo ime kao i ime kluba....“, navodi se u postu Sindikata profesionalnih fudbalera.

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" Mirko Poledica gostujući na televiziji "SOS Kanal" otkrio je da je reč o huliganima iz Novog Pazara koji su gnevni zbog promašenog penala na Banjici protiv Rada bes usmerili ka Žarku Udovičiću. Naime, Udovičić je vrlo nonšalantno izveo najstrožu kaznu i tako doprineo porazu svog tima. Ipak, događaj koji još nije dokazan morao bi da izazove reakciju državnih organa.

2024 © - Vesti online