Utorak 24.02.2015.
10:10
S. Đ. - Vesti

Ljubav u Dubaiju sa Čolom

Fonet/D.A.
Raspevan: Zdravko Čolić (Foto: Arhiva)

Bio je ovo prvi put da je neki muzičar iz regije održao veliki koncert u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a oduševljenje zbog koncerta nije krio ni sam Čolić.

- Bio je ovo poseban koncert! Drago mi je da sam imao priliku da nastupim ovde pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta. Prošle godine sam prvi put posetio Dubai sa porodicom, a rado sam se odazvao na poziv organizatora i ponovo posetio ovaj zanimljivi grad u kojem se sve odvija nezamislivo brzo - izjavio je popularni pevač nakon koncerta u Dubaiju i dodao.

- Iskoristiću preostalo vreme ovde i obići sve lepote grada, a uputićemo se i na safari. Nakon povratka radimo i dalje punom parom. Čekaju nas brojni koncerti do kraja godine, a pre svega veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Ljubavnu priču u Dubaiju nije propustio ni najbolji teniser sveta i još jedna velika legenda Novak Đoković koji je na koncert stigao u pratnji brata i prijatelja. Zdravko je za vreme boravka u Dubaiju posetio i Dečji kulturni centar na poziv humanitarne organizacije Mali svet i organizatora koncerta "Time Zone Events".

2024 © - Vesti online