Ponedeljak 23.02.2015.
17:59
alo.rs

"Ljudi lažu da sam zarobljen u kreditima"

Fonet
Prezadovoljan realizacijom novih projekata: Željko Mitrović

Započeli ste dosta projekata na "Pinku“ u ovoj sezoni, poput "Pinkovih zvezda i zvezdica“, "Audicije“, "12 veličanstvenih“, kako ste zadovoljni realizacijom i reakcijama gledalaca?

- Apsolutno sam zadovoljan realizacijom i reakcijama. "Pinkove zvezde“, "Pinkove zvezdice“, "Audicija“ i "12 Veličanstvenih“ su prva četiri projekta u mojoj produkciji, gde sam ja autor, ali spremam još tri nova projekta. Ono što je značajno je da smo se transformisali kao kompanija i da će prvih pet, od kojih sam spomenuo četiri projekta, biti afirmisani na Kanskom festivalu koji je u aprilu, gde ćemo pokušati da nas, kao produkciju i kao proizvođače, licencne nosioce, afirmišemo u celom svetu i da na mapi licencnog sveta nađemo svoju poziciju.

Trenutno ste jedna od najjačih TV stanica. Mislite li da ćete to i ostati?

- Apsolutno da.

Smatrate li da imate konkurenciju i kako se borite protiv nje?

- Ja mislim da konkurencija ima razloga da se plaši nas.

Priča se da ste se zarobili i podigli kredit pozamašne sume koji ste dužni da upotrebite u svrhe televizije, a nakon toga su odmah krenule spekulacije da ćete novac utrošiti na jahtu, a da zaposlenima dugujete plate. Šta zapravo planirate?

- To su budalaštine. Krediti se dižu s vremena na vreme, u ovom slučaju u pitanju je samo reprogram svih postojećih kredita i to je sve.

Prošlo je godinu dana od kada ste prekinuli saradnju sa “Grand produkcijom”. Da li ste se u nekom trenutku pokajali zbog toga?

- Ne, apsolutno se nisam pokajao, to nam je otvorilo prostor, da imamo dovoljno sopstvenog prostora za naše projekte. Postali smo bolji i dobili prostor na sopstvenoj televiziji da možemo da se prikažemo, pokažemo i dokažemo, u produktivnom smislu, da smo, ne najznačajniji u ovom delu sveta nego možda i jedni od najznačajnijih na celoj planeti. U to je upravo ono što sam pomenuo, da će pojavljivanje na Kanskom festivalu biti jedan od dokaza u koliko zemalja sveta možemo prodati sopstvene informacije.

2024 © - Vesti online