Nedelja 22.02.2015.
22:58
Vestionline

Primera: Sudija Benzemi poništio golčinu, ovaj mu se osvetio

Beta/AP
"Osveta" pomoćnom sudiji: Karim Benzema

Uspevali su "kraljevići" u par navrata da stignu do stoprocentnih situacija za gol, ali je nedostajala konkretnija egzekucija. Bedem domaćina lako je probijan, ali su timovi ipak na odmor otišli "miroljubivo", bez golova.

Kada se sumiraju utisci, nije toliko Karlo Anćeloti otišao besan u svlačionicu zbog neiskorišćenih prilika, već zbog jedne iskorišćene. I to kakve. Francuski napadač Karim Benzema postigao je fantastičan pogoak "makazicama", ali je pomoćni sudija mahao zastavicom, te je lopta iz mreže izvađena bez promene na semaforu.

A onda je momak iz zemlje galskih petlova odlučio da se osveti arbitrima i pokaže da ga jedna sporna odluka neće poremetiti. U 56. minutu ostao je skoncentrisan, pošto je posle ubačaja Kristijana Ronalda i "karambola" u kaznenom prostoru Elčea ostao pribran i lako smestio loptu za početno vođstvo.

Miran nastavak susreta obezbedio je Kristijano Ronaldo, koji je još jednom zapušio usta kritičarima. Isko je prošao po levoj strani ubacio loptu, a Portugalac u stilu velikog majstora glavom smestio iza leđa Titona za konačnih 2:0.

2024 © - Vesti online