Nedelja 22.02.2015.
19:50
M. C. - Vestionline

"Delije", zar je trijumf nad Partizanom važniji od trofeja?

Beta/S. Đ./SDJ
Pozdrav navijačima: Kapiten Crvene zvezde Luka MItrović i društvo

Od atmosfere iz polufinala, u kome je Zvezda na suprotnoj strani imala večitog rivala i raspoložene "grobare", ni trunka strasti, posvećenosti, inicijative... Kao da je trijumf nad crno-belima važniji od osvojenog trofeja?

"Delije" su tek na momente uspevale da animiraju "Čair" i podignu publiku na noge, a boljem izdanju nije pomogao ni izrazito uzbudljiv meč. A, kako drugačije, kada je rival bio sastav iz Sremske Mitrovice, sa kojim Beograđani tradicionalno teško izlaze na kraj.

Za štimung su se pobrinule čirlidersice. Navijači u Nišu imali su priliku da uživaju u specifičnom performansu u izvođenju "Kangoo Jump" devojaka. U prevodu, u pitanju je jedinstven fitnes program na rolerima, koji umesto točkova imaju federe.

Na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća pojavio se i srpski reprezentativac Miroslav Raduljica. Gorostas je ušetao u dvoranu tokom druge četvrtine, vodeći računa da ostane neprimećen. NIje mu pošlo zarukom. Mališani su mu potrčali u susret i fotografisanjem i autogramima ovekovičili trenutak.

Ništa manje zapažen nije bio sjajan potez trenera Crvene zvezde Dejana Radonjića, koji je tokom "proslave" odbrane "Žućkove levice" skinuo kravatu i bacio je među "delije". Onako, šmekerski.

Proslave kao da nije bilo. Igrači su se svojski potrudili da zajedno sa navijačima otpevaju nekoliko pesama, međutim, naišli su na neubedljiv odgovor i povike: "Hoćemo titulu!"...

2024 © - Vesti online