Nedelja 22.02.2015.
21:18
S. M. Tomić - Vesti

Svadbeni lavež

Beta/AP
Skockani kao pravi mladenački par

Pre tri godine simbolično su se venčali pudla Čili Pasternak iz Ričmonda i tulearski pas Bejbi Houp, a cilj ove raskošne svadbe bio je prikupljanje novca u humanitarne svrhe. Sav novac koji su pseći mladenci dobili na poklon prosleđen je Humanom društvu Njujorka, koje se bavi zaštitom prava pasa lutalica.

Jedna anketa američke ustanove za zaštitu životinja pokazala je da svaki treći vlasnik psa priznaje da razgovara sa svojim psom preko telefona i ostavlja mu poruke na telefonskoj sekretarici kad je odsutan.

Na Menhetnu se nalazi i luksuzni hotel za pse koji ima 900 kvadrata, a svaka soba ima televizor i DVD plejer. U sklopu hotela se nalaze i tri igrališta, teretana sa ličnim trenerom, spa-centar koji nudi pedikir i kozmetičke usluge, a cena noćenja je od 79 do 200 dolara.

Dizajner visoke mode za pse Bič Njujork nedavno je predstavio elegantnu liniju za pseća venčanja, koja uključuje venčanice, smokinge, ogrlice sa biserima i mašnama, klasične crne leptir mašne i kravate.
 

Venčanica za ljubimca

Svadba je koštala 250.000 dolara, a crna mašna i prikladna garderoba bili su obavezni za sve uparađene ljubimce. Bogata aktivistkinja za prava životinja Vendi Dajmond rešila je da dospe u Ginisovu knjigu rekorda zbog najskupljeg bajkovitog venčanja koje je organizovala za svoju ljubimicu. Samo venčanica za pseću nevestu koštala je više od 6.000 dolara, dok je za muziku izdvojeno 15.000 dolara.

2024 © - Vesti online