Subota 21.02.2015.
12:33
Blic.rs

Ko je ubica sa mačetom: Da li monstruma iz Batajnice odaje telefon?

Fonet/TV Fonet
MUP apeluje na građane očevidce da prijave sve čega se sećaju

Fantom s mačetom ubio je Stevana Katilovića 16. februara u Ulici Svetog Rafaila Šišatovačkog u Batajnici posle kraće svađe u saobraćaju. Stevan i njegova supruga Nena su automobilom izlazili s parkinga, kada im je na put stao čovek u tamnozelenoj jakni.

Nastala je svađa, Stevan je izašao iz automobila, a muškarac je izvadio mačetu i mladiću najpre isekao nos, a zatim ga ubo u desnu preponu, zbog čega je iskrvario nasmrt.

- Otežava nam posao to što nema kamera koje su snimile ubistvo i napadača, koji je mirno odšetao s mesta zločina. Uzeti su otisci s vrata i stakla „dačije“ koju je ubijeni vozio, ali to nije dalo željene rezultate. Naime, ubice nema u registru MUP, što znači da do sada nije počinio krivična dela - objašnjavaju u MUP.

Policija apeluje na sve stanare okolnih ulica da joj se obrate ukoliko su videli bilo šta sumnjivo.

- Sumnjamo da ubica živi u blizini. Neko je morao da vidi ubicu kako ulazi u stan, ili bilo šta sumnjivo što bi ga odalo. Apelujemo na komšije da ga prijave policiji - kažu u MUP.

Policija je do sada saslušala nekoliko osoba, a svi su prošli i poligraf.

- Saslušani su mogući svedoci i osumnjičeni. Zasad nema svedoka koji bi mogao da opiše napadača. Sumnjamo da ubica živi u okolnim zgradama i da se primirio - objašnjavaju u policiji.

Inspektori su trenutan akcenat istrage stavili na traženje ubice preko signala mobilnog telefona.

- Preko baznih stanica mobilne telefonije istražujemo koji brojevi su u momentu ubistva bili u ulici. To je veliki posao - ističe naš izvor.

2024 © - Vesti online