Subota 21.02.2015.
02:30
mondo.rs

Rešite se sitnih nesigurnosti u krevetu

greatdatedeals.com
Verujte da neke od tih stvari (ako ne i sve) muškarci i ne primete

Sve dok nisi toliko glasna da ozbiljno uznemiravate komšiluk ili dok ne ležiš u potpunoj tišini, zaista nije bitno sa koliko decibela ćeš izraziti svoje uživanje u seksu. Dakle, ne opterećuj se baš previše time koliko si glasna jer on verovatno na to i ne obraća pažnju.

Mnoge dame, naročito tokom strastvenog seksa, razmišljaju o tome kako se njihove grudi pomeraju tokom "akcije". E, sad, dok ti brineš kako to sve izgleda, on uživa u predstavi, a trebalo bi i ti!

Širom otvorena usta, izraz lica kao da si na par sekundi zaleđena… Žene često brine kako njihovo lice izgleda tokom doživljavanja vrhunca, ali ako malo bolje razmisliš, shvatićeš da i muškarci prave istu ovu facu tokom seksa. Neka te ne brine ni njegov ni tvoj izraz lica, sve dok oboje uživate u seksu. Uostalom, on sigurno ne razmišlja o tome kakve grimase praviš dok mu slatki žmarci zadovoljstva prolaze telom.

Malo znoja u zanosu strasti takođe neće smetati tvom partneru. Naprotiv, uživaće što ne čekaš da on sve "odradi", već aktivno učestvuješ u odosu. Osim toga, feromoni koji se oslobađaju sa znojem njega će dodatno uzbuditi, čak iako ti to zvuči pomalo gadno.

Opeterećuješ se time da li su ti dlačice malo izrasle otkako si ih poslednji put uklonila? Ok, ne kažemo da ne treba da ih uklanjaš, ali muškarci ne očekuju da ti koža uvek bude glatka kao delfinu.

Devojke se često opterećuju i uraslim dlačicama, ali dame, on je tokom seksa fokusiran na "glavne" delove tela i teško da će zagledati da li imaš uraslu dlačicu na nozi!?

2024 © - Vesti online