Petak 20.02.2015.
15:44
Blic.rs

Sin Viki Miljković se probudio paralizovan

Z. K. Munja
Viki: Sin Andrej me probudio sa rečima "Mama, ne mogu da hodam"
 

Iako skuplja sličice fudbalera i čak je ošišan kao Kristijano Ronaldo, maleni Andrej je sada daleko od bilo kakvog bavljenja sporta. Kada mu se zdravstveno stanje pogoršalo on nije mogao da stane na noge jer su mu stopala zgrčila, a potkolenice bile tvrde kao kamen, ispričala je pevačica.

- Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koju nikako nismo mogli da skinemo sirupima, kupanjem, rakijskim oblogama... Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni - ne ponovilo se! - rekla je Viki za poznati beogradski časopis.

Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da je reč o mišićnom spazmu, ali nije mogla da ukapira zašto se dešava u oba donja ekstremiteta.

Na sreću, analize su pokazale da su u pitanju virusi koji su podivljali u telu deteta, a njihova vrednost bila je uvećana 30 do 40 puta u odnosu na dozvoljeno.

Ipak, ovi stravični trenuci nisu pokolebali pevačicu u želji da sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom uskoro dobije još jedno dete.

2024 © - Vesti online