Četvrtak 19.02.2015.
10:21
Srna

"Tadićev film nećemo opet gledati"

Beta/M.O.
Sadašnjeg predsednika brani od bivšeg: Stanislava Pak Stanković

Govoreći o inicijativi za razrešenje Nikolića, koju je pokrenula poslanička grupa Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisa Tadića, Pakova je rekla da je tokom Tadićeve vladavine Srbija "opljačkana i ponižena".

- Sada kada se sa teškom mukom otklanjaju posledice te devastirajuće politike, oni koji su nas doveli do ruba propasti imaju inicijativu da se vratimo na staro. Taj drugi film neće gledati - rekla je Pakova za list "Danas".

Ona kaže da je Tadić imao više od decenije da od Srbije načini ponosnu i prosperitetnu zemlju.

- Imao je priliku da popravi imidž Srbije, da bude iskren i poštovan sagovornik u svetu, da se izbori sa korupcijom, da obezbedi poštenu i uspešnu privatizaciju državnih preduzeća - rekla je Pakova.

Poslanička grupa SDS, Zajedno za Srbiju i Zeleni Srbije predala je u sredu zahtev za pokretanje postupka za razrešenje Nikolića, jer je, kako tvrde, povredio Ustav.

Zahtev je predat zbog Nikolićeve izjave dnevnom listu "Politika", u kojoj je komentarisao najavu srpskog tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića o pokretanju istrage protiv načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića.

2024 © - Vesti online