Sreda 18.02.2015.
19:42
24Sata.rs

Pogledajte: Kako je Bajden "overio" ženu novog ministra?

Ešton Karter je juče svečano položio zakletvu, a tome su, između ostalih, prisustvovali njegova supruga Stefani i potpredsednik SAD-a Džo Bajden. Poznat po neprimerenom ponašanju, vremešni Bajden ni ovog puta nije razočarao.

Dok je Karter recitovao zakletvu okrenut kamerama i publici, Bajden je iskoristio priliku da mu ženu uhvati za ramena i da joj nešto nežno šapne.

Stefani nije delovala previše oduševljeno tom idejom.

Incident, koji je okarakterisan kao "čudan" i "jeziv", uhvaćen je na snimku, koji je munjevitom brzinom počeo da se širi društvenim mrežama.

Prema komentarima, posebno je zanimljiv izraz lica ministrove supruge, koji otprilike poručuje "Skloni ruke sa mene".

Iako niko od američkih zvaničnika još uvek nije dao izjavu povodom ovoga, Bajdenovo ponašaje su strogo osudili strani mediji. I, još gore, korisnici Tvitera.

Naravno, ubrzo su krenuli i skečevi i nagađanja šta je tačno vremešni podpredsednik šaputao zgodnoj ministrovoj ženi.

Možda se i ne bi podiglo toliko buke oko ovog šaputanja da Bajden nije i u prošlosti imao slične ispade. Zato je zaradio uvredljiv nadimak na internetu - "serijski hvatač".

Bajden je prošle godine isto ovako šaputao na uvo ćerki senatora Krisa Kunsa tokom svečanosti zakletve. On je takođe napravio skandal kada su objavljenje njegove fotografije sa mladom bajkerkom u krilu, ali izgleda da Bajdena sve ove optužbe ne potrsaju mnogo.

2024 © - Vesti online