Sreda 18.02.2015.
18:17
Beta

"Obratite pažnju na Ronalda"

Beta/AP/I.S.
Upozorio bivši klub: Fabio Kapelo, selektor Rusije

Ronaldo je ovu sezonu dobro počeo, postigao je 25 golova u 14 prvenstvenih utakmica, ali u poslednja tri ligaška meča nije postigao gol.

- Veoma je važno što Ronaldo nije na svom uobičajenom nivou. Na kraju prošle godine Real je pre početka svake utakmice imao gol prednosti pošto je u ekipi imao Ronalda. To sada više nije tako - rekao je Kapelo, preneli su britanski mediji.

- Realova lekarska služba bi trebalo pažljivo da prati Ronalda. On ne izgleda kao fudbaler koji je 100 odsto spreman za utakmicu. Oni bi trebalo da ustanove o čemu se radi, pošto taj problem utiče na ceo tim - dodao je selektor Rusije.

Kapelo je naveo da bi lekari Reala trebalo da razgovaraju o stanju svakog fudbalera posebno i da uvedu testove krvi.  - Ronaldo je i dalje izuzetan igrač i uvern sam da će se vrlo brzo
vratiti u prepoznatljivu formu - rekao je on.

Ronaldo je imao problema sa povredama na kraju sezone 2013/2014 i uprkos bolovima igrao je za Real u finalu Lige šampiona, a posle toga putovao je sa reprezentacijom Portugala na Svetsko prvenstvo u Brazil. On je ove sezone odigrao 33 utakmice u svim takmičenjima, postigao je 36 golova i prvi je strelac Primere sa 28 golova, dva više od Lionela
Mesija iz Barselone.

2024 © - Vesti online