Utorak 17.02.2015.
18:31
Beta

Metalac: Dolasci - odlasci

Metalac Farmakom/Foto Studio ART
Prebukiran na "kecu", faličan na "petici": Vladimir Đokićć

Vraneš (32) je u klub doveden da nadomesti odsustvo prvog centra Đorđa Majstorovića, a imaće pravo nastupa na finalnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu, potom i u Jadranskoj ligi, odnosno Superligi Srbije.

- Vraneš je dugo sa nama, trenirao je po posebnom programu s obzirom na to da dugo nije igrao, a bio je i povređen. Nadamo se da će moći da nam pomogne - rekao je trener Vladimir Đokić.

Metalac je odlučio da okonča saradnju sa plejmejkerom Slobodanom Dunđerskim pošto na toj poziciji ima još Nemanju Protića, Nikolu Otaševića i Marka Ljubičića, a pominjala se mogućnost da budu angažovani i američki internacionalci Lajoel Čalmers ili Džejms Florens.

Klub je napustio i bek Bojan Bakić (32), koji je do povrede kolena bio kapiten u prošloj sezoni. Trener Đokić smatra da se Bakić ne ukpala u koncept koji on forsira u Jadranskoj ligi, pa će
internacionalac Crne Gore potražiti novi klub.

U čtvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, Metalac u četvrtak igra protiv Vršca, a ukoliko pobedi, u polufinalu će se sastati sa boljim iz utakmice FMP - Mega Leks.

2024 © - Vesti online