Utorak 17.02.2015.
13:17
Blic

Ove zvezde su najbolji ljubavnici Holivuda

howtooliveoil.com
Kako se otkrije ko je loš u krevet tako se i otkriju oni koji briljiraju

Lindzi Lohan

Nije tajna da glumica Linzi Lohan vodi raskalašan način života, prepun droge, seksa i alkohola - zbog kojeg je nebrojeno puta završila na rehabilitaciji. Upravo je na jednom takvom odvikavanju nastao čuveni spisak od 36 muškaraca sa kojima je Lohanova delila postelju. Navodno su se na spisku našla i imena poput Kolina Farela, Džastina Timberlejka, Vilmera Valderame i britanskog glumaca Kaluma Besta.

Čarli Šin

celebritynetworth.com
Poročan je previše...ali i odličan u "onim" stvarima: Čarli Šin

Čarli Šin bi mogao da bude muška i starija verzija Linzi Lohan, i kada bi se pravio zvanični spisak najboljih ljubavnika Holivuda Šin bi, bez problema, zauzeo jedno od prva tri mesta.

Zabavljao se sa mnoštvom devojaka, ženio se tri puta, a u poslednje vreme bio je u vezi sa porno zvezdama.

Jedna od njih, Bri Olsen opisala je seks sa Šinom kao omamljujući a njegove veštine u krevetu visoko je ocenila.

Džesika Simpson

Glumica Džesika Simpson dospela je na listu najveštijih u krevetu nakon što je njen bivši dečko, Džon Majer u intervjuu za "UsWeekly" opisao seks sa njom kao- eksplozivan i divlji. Takođe, Majer je priznao da je bio "navučen" na Džesiku.

Tom Kruz

Da je Tom Kruz vešt u krevetu, još davnih 90-ih, posvedočila je njegova tadašnja ljubavnica, pevačica Šer. Nih dvoje su se kratko zabavljali, nakon što je Kruz snimio film "Top Gan". Interesantno je da je Šer od Kruza starija 17 godina, a ona se može svrstati u preteče kuguarki.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli ima podugačak spisak ljubavnika, ali i bivših muževa, a o njenim veštinama u krevetu, govorili su mnogi, pa i ona sama.

Reuters/M.A.
Za nju nije iznenađenje: Prosto tako zrači

Tako je, na primer, novinarima rekla kako uživa da ima seks na zadnjem sedištu limuzine sa tadašnjim mužem Bilijem Bobom Tortonom.

A ako je verovati njenom sadašnjem suprugu, Anđa je i dalje odlična u krevetu.

Kortni Lav

Kortni Lav, pevačica i udovica Kurta Kobejna, živela je bukvalno život ispunjen seksom, drigom i rokenrolom. Nakon smrti supruga, Kortni su povezivali sa mnoštvom muškaraca, a ako je verovati Aleksu Džejmsu, Kortni Lav je, i u 50-im, divlja u krevetu.

2022 © - Vesti online