Utorak 17.02.2015.
10:12
alo.rs

Obradović o sukobu: Nije trebalo...

youtube.com/Alba Inside
Žali zbog ekcesa: Saša Obradović

- Sada svi pričaju o tome, izvlače se stvari iz konteksta, a niko nije video kako smo se posle deset sekundi izgrlili. Izgladili smo problem u hodu i nema tu šta bilo ko kome da zameri. On je reagovao onako kako bih i ja verovatno da sam bio na njegovom mestu, i to je to. S druge strane, takve stvari ne bih smeo sebi da dozvolim, fizički kontakt s igračima - kaže Obradović.

Do incidenta je došlo svega nekoliko dana nakon velike pobede nad Makabijem u Evroligi.

- Ogroman je pritisak na ekipi jer igramo veliko broj utakmica, kako u domaćem šampionatu, tako i u Evroligi. Sada se priča i da bismo mogli i u Top 8, ali ja nikada nisam voleo da razmišljam o tome šta bi moglo da bude ili ne. Idemo iz utakmice u utakmicu, a i dok sam bio igrač, ovakve stvari su se dešavale - kaže on.

Mnogi su se prisetili i "sukoba" Duška Vujoševića sa Mihajlom Andrićem, ali prvi strateg Albe ne želi da poredi ta dva incidenta.

- Nije na meni da pravdam ili kritikujem postupak kolega niti da se poredim s njima ili da se pravdam. Renfro je dobio iskjlučujuću grešku, tako da je pritisak narastao u sekundi - objašnjava Obradović.

2024 © - Vesti online