Četvrtak 22.04.2010.
14:49
S. Đurić - Vesti

Plašila se mraka u studiju

 Nekad i sad : Dragan Mirković
 

"Oduvek sam bila povučena, čak previše mirna za estradni kalup. Karijeru sam gradila u PGP RTS, Diskosu gde se znalo kako se treba ponašati. Sećam se, kada sam snimala prvu ploču bila sam još dete koje se plaši mraka i nisam volela veliki studio u Košutnjaku. Protrčala bih kroz njega samo da što pre izađem na svetlost. Nisam bila razmažena zvezda, kao mnogi danas", priseća se Dragana.


Ona priznaje da ne voli da se seća perioda svoje najveće popularnosti i da se nikada ne bi vratila u te godine.
 

"Najviše volim godine kada sam rodila Marka i Manuelu, tada sam bila samo mama. Kada sam se na zahtev publike vratila na scenu posle četiri godine pauze sva vrata su mi bila zatvorena, kako ja to volim da kažem - po nosu. Kao da su svi bili ljuti zbog toga što sam ponovo počela da pevam."

Dragana je jedna od retkih pevačica koja je karijeru izgradila bez skandala.


"Sve što se meni dešavalo javnost je znala. Jednostavno u mom životu nema ničeg neobičnog, niti skandaloznog. Za sve ove godine zna se čime sam se bavila, šta sam radila, gde sam i sa kim bila. Na prozivke nikad nisam direktno odgovarala, niti sam koga prozivala po novinama. Događaje na današnjoj estradi ne pratim nešto specijalno, ali znam dovoljno."

2024 © - Vesti online