Petak 13.02.2015.
17:49
mozzartsport.com

Đibril Sise i Dauda odbili Partizan, Nikolić neće Litvanca

Reuters
Iz vremena kada je nosio dres selekcije Francuske: Đibril Sise

Iza odluke da se ne angažuje Matulevičijus stoji Marko Nikolić, šef stručnog štaba crno-belih koji je odbio predlog članova Upravnog odbora, spremnih da poslednjeg dana prelaznog roka izdvoje novac i dovedu zamenu Petru Škuletiću. Litvanac je bio želja generalnog direktora Miloša Vazure i potpredsednika Milorada Vučelića, ali ne i ljudi u sportskom sektoru, pre svih Ljubiše Tumbakovića, Dragana Ćirića i naposletku Marka Nikolića, koji je procenio da strelac četiri gola na 13 utakmica rumunskog prvenstva nema kvalitet potreban za dres lidera Super lige.

Nikolić je odbio još nekoliko ponuda, a među igračima koji su ponuđeni Partizanu bilo je i atraktivnih imena, poput Đibrila Sisea, međutim, iskusni Francuz, trenutno član Bastije, iz ličnih razloga nije voljan da se preseli u Beograd, tako da je posle Abiole Daude i ta opcija otpala.

Marko Nikolić je od uprave zatražio i dobio ovlašćenje da izbor napadača bude isključivo njegov. Za koga god da se odluči, rukovodstvo će imati izuzetno malo vremena da kompletira transfer, s obzirom da se prelazni rok u Srbiji zatvara u ponoć.

2024 © - Vesti online