Četvrtak 12.02.2015.
18:14
Vestionline

Mitrović: Jednog dana u Partizanu...

Beta/AP/F.A.
Voleo bi da se vrati u Partizan: Aleksandar Mitrović

- Premijer liga nije samo san. Zaista bih voleo da zaigram na "Ostrvu" - rekao je Mitrović, a potom se osvrnuo na navodnu ponudu Svonsija vrednu 20 miliona evra. - Postoje mnogi razlozi zbog čega bi taj klub bio dobar izbor, ali postoje i oni zbog čega ne bi. Za mene je najbitnije da odem u klub gde ću napredovati.

O nastavku karijere rekao je...

- U ovom trenutku nema razloga da odem iz Anderlehta. Sve zavisi od kluba koji me želi i novca koji će biti ponuđen i Anderlehtu i meni. Srećan sam u Briselu, osećam se sjajno i ne razmišljam šta će se dogoditi u budućnosti. Mogao bih da igram za Anderleht do kraja karijere, iako mi je plan da se jednog dana vratim u Partizan - otkriva Mitrović.

Mitrović je nedavno isključen n a meču protiv Vesterloa, kada je laktom udario protivničkog igrača.

- Napravio sam grešku. Priznajem i kajem se. Nisam želeo da povredim protivničkog igrača. Ali, sudije mi daju kartone i kada sam kriv i kada nisam. Ne vole me. Primam daleko više udaraca nego što ih zadajem proitivnicima, a to se sankcioniše na različite načine. Tokom utakmica me rivali čupaju, udaraju i pokušavaju da me zaustave na sve dozvoljene i nedozvoljene načine. Protiv Zulte Varegema se videlo da mi je dres pocepan, a budite sigurni da se nije pocepao sam od sebe. I nisam smeo ništa da kažem sudiji iz straha da ne dobijem karton. Arbitri imaju različite kriterijume prema Anderlehtu i prema ostalim klubovima. Drugačija pravila važe za nas, u odnosu na ostale klubove - podvukao je srpski reprezentativac.

2024 © - Vesti online