Četvrtak 12.02.2015.
17:43
Beta

Kraj prelaznog roka, 10 klubova u blokadi

printscreen
Foto: Ilustracija

- Sutra, u petak 13. februara u ponoć biće završen zimski prelazni rok u Srbiji. Podsećamo da su članovi Disciplinske komisije FSS i Komisije za status i registraciju igrača u stalnom zasedanju da momentalno po dobijanju dokaza o izmirenju obaveza ili postizanja dogovora sa poveriocima, dotadašnjim dužnicima odmah ukinu zabranu registrovanja igrača - navodi se u saopštenju FSS.

Disciplinska komisija je danas (u četvrtak), po dobijanju dokaza o izmirenju obaveza ili postizanja dogovora sa poveriocima, ukinula zabranu registrovanja igrača superligašima Vojvodini, Borcu, Partizanu i Donjem Sremu.

Zabrana je ukinuta i prvoligašima Sinđeliću, Metalcu, Radniku, Bačkoj, Kolubari, Inđiji i Slobodi.

Na snazi je zabrana transfera za Crvenu zvezdu, Jagodinu, Radnički (KG), Radnički (N), Novi Pazar, Rad i OFK Beograd, kao i za prvoligaše BSK, Jedinstvo i Slogu.

- To su konačne odluke nadležnih disciplinskih organa koje se tiču dugovanja na relacijama klub-klub, klub-trener i klub-igrač. Apelujemo na preostale dužnike da u roku isplate zaostale obaveze ili postignu dogovor sa poveriocima i momentalno dostave dokaze članovima Disciplinske komisije FSS - stoji u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će u cilju pružnja pomoći klubovima članovi Disciplinske komisije, Komisija i status za registraciju

2024 © - Vesti online