Četvrtak 12.02.2015.
15:14
Srna

Šešelj: Uzimamo kormilo u naše ruke

Fonet/SRS
Šešelj: Nismo podlegli

- Mi i danas, na svojoj krsnoj slavi izražavamo ono za čim smo išli ovih godina političke borbe. Izražavamo, pre svega, ljubav. Ljubav prema Bogu, ljubav prema čoveku, ljubav prema bližnjem svom, ljubav prema otadžbini, ljubav prema Rusiji, ljubav prema svojoj srpskoj naciji, poručio je Šešelj, koji je nakon 12 godina haškog tamnovanja ponovo bio domaćin slave. 

On je rekao da se nada da će radikali imati dovoljno snage da ostvare programske ciljeve, pre svega, da vlast u Srbiji dođe u ruke iskrenih patriota, saopšteno je iz SRS.  

- Teško smo ranjeni, nismo podlegli, a sad se naglo oporavljamo, uspravljamo i spremamo se da ponudimo srpskom narodu da kormilo naše otadžbine uzmemo u svoje ruke, rekao je Šešelj, obraćajući se zvanicama.

Lider radikala je ponovio da ta stranka veruje u srpsko nacionalno jedinstvo i "snagu da se izađe iz sadašnje ekonomske krize i socijalne bede".

- Verujemo da će Srbija ponovo da se uspravi, da će biti jaka i moćna i da ćemo osloboditi sve srpske zemlje, kazao je Šešelj.

Obeležavanju stranačke slave prisustvovali su pored Šešelja i Zoran Krasić, Vjerica Radeta, Milorad Mirčić i drugi funkcioneri Srpske radikalne stranke.

2024 © - Vesti online