Sreda 11.02.2015.
23:04
Vestionline

PL: Čelsi se "provukao", Junajted i Siti lagano

Beta/AP/S.H.
Dvostruki strelac: Serhio Aguero

Napadala je Murinjova mašinerija, napadala, napadala... I, isplatilo se! Golom Vilijana u 90. minutu "plavci" su stigli do minimalne pobede protiv Evertona.

Velika gužva nastala je usled bunkera gostiju, čiji je golman Tim Hauard izboksovao loptu u poslednjim trenucima susreta donela je najbolji mogući epilog i veliku radost navijača na "Stanford bridžu". Na loptu je natrčao Vilijan i majstorskim volejem postigao jedini pogodak na meču.

Mančester junajted odlično je otvorio utakmicu. Smoling je u petom minutu zamenio Džonsa i minut kasnije postigao vodeći pogodak za "đavole". U 12. je Ings izjednačio, ali za to da stvari dođu na svoje mesto i da tim Luja Van Gala ne ode na odmor sa nerešenim rezultatom pobrinuo se još jednom "džoker" Smoling.

U 82. minutu, iz jedanaesterca pobedu je potvrdio Robin Van Persi.

Neugodni Stouk nije uspeo da zaustavi Mančester siti, koji juri Čelzi u borbi za titulu. Aguero je bio dvostruki strelac (33. i 70. minut), u pobedi "građana" od 4:1. Krauč je izjednalio u 38. minutu, dok su se na drugoj strani u strelce upisali Milner u 55, odnosno Nasri u 76. minutu.

Rezultati:

Mančester junajted – Burnli 3:1
Sautempton – Vest Hem 0:0
Čelsi – Everton 1:0
Stouk Siti – Mančester Siti 1:4
Kristal Palas – Njukasl 1:1
Vest Bromič Albion – Svonsi Siti 1:0

2024 © - Vesti online