Sreda 11.02.2015.
15:51
mozzartspot.com

Zašto je Ljupko Petrović otišao iz Ruande?

Vesti - M. Todorović
Nije se dugo zadržao u Ruandi: Ljupko Petrović

Adof Kalisa, predstavnik ruandanskog šampiona, smatra da su to samo izgovori koje Srbin nalazi da bi otišao iz kluba, jer je dobio drugu ponudu za posao.

- Postoje računi da je električna energija uredno plaćana, a problem sa prevozom je zbog njegovog incidenta sa prethodnim vozačem. Izmislio je sve razloge jer je verovatno dobio ponudu nekog drugog kluba - smatra Kalisa.

Petrović je imao bizaran problem sa vozačem kluba jer je insistirao da cveće koje je prevozio stavi na zadnje sedište, dok je vozač insistirao da ga smesti u gepek. Izgeda da je ova naočigled banalna situacija imala dublje značenje.

Ljupko se žalio i što je klub iznenadno učestvovao na nekim manjim turnirima koji mu se nisu uklapali u program priprema, posebno navodeći Prudens kup.

-Ti turniri su jako važni kako za našu zemlju ta koi za naš klub. Taj turnir je napravljen da bi se podigla svest kod mladih kada je u pitanju HIV, a Ombudsman kup ukazuje pažnju na korupciju - kaže Kalisa.

Ljupko Petrović je osvojio ligu Ruande sa APR-om 2014. godine, ali i sporni Prudens kup pobedom nad ekipom Policije sa 2:1. APR je osnovan 1993. godine, a u 22 godine dugoj istoriji osvojili su 14 titula šampiona, osam kupova i tri CECAFA kupa.

2024 © - Vesti online