Utorak 10.02.2015.
14:20
Vestionline

Zvezda: Navijači, ne krećite u Atinu

kkcrvenazvezda.rs
Detalj sa prošlosezonskog evroligaškog okršaja Crvene zvezde i Panatinaikosa u dvorani "Pionir"

Naime, čelnici Panatinaikosa odbili su zahtev rukovodstva Crvene zvezde da se razmene ulaznice, odnosno da po principu reciprociteta određeni broj karata Zvezda dobije za utakmicu u "OAKA", a da u revanš meču u "Kombank areni" identičan broj ulaznica pripadne Panatinaikosu. Odbijanje ovog predloga čelnici Panatinaikosa opravdali su bezbednosnim razlozima.

Shodno takvoj odluci KK Crvena zvezda neće biti u prilici da obezbedi ulaznice i neće voditi navijače u Atinu u sopstvenoj organizaciji, pa samim tim neće snositi bilo kakvu odgovornost ukoliko navijači samostalno budu odlučili da krenu put Grčke. O svemu ovom KK Crvena zvezda će poučena lošim iskustvima iz meča sa Galatasarajem u Istanbulu, kao i nedavnim incidentima na utakmici Galatasaraj – Makabi,  obavestiti čelnike Evrolige, kako bi se to unapred jasno stavilo do znanja i na taj način Zvezdu lišilo bilo kakve odgovornosti.

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da ne putuju u Atinu, jer je domaćin i organizator ove utakmice odbijanjem predloga o razmeni karata poslao jasnu poruku da nije u stanju da garantuje bezbednost. Iz tog razloga još jednom pozivamo navijače da ne putuju u Atinu na meč sa Panatinaikosom, jer će se na taj način preduprediti bilo kakvi eventualni problemi.

2024 © - Vesti online