Sreda 11.02.2015.
12:33
S. Ban

Sunce kao simbol oca

wallpapersworld.net
 

Sunce u prvom polju - otac je verovatno rođen u znaku Ovna, ili ovaj znak izrazito naglašen u njegovom horoskopu.

U drugom polju - otac je pod jakim dejstvom Bika.

U trećem polju - otac je Blizanac.

U četvrtom polju - otac je rođen u znaku Raka.

U petom polju - jaka simbolika Sunca, otac je pripadnik Lava.

U šestom polju - otac je rođen u znaku Device.

U sedmom polju - otac je verovatno rođen u znaku Vage.

U osmom polju - ovo je naglašena energija Škorpije, otac je ili pripadnik tog znaka ili je pod jakim njegovim dejstvom.

U devetom polju - otac je pod uplivom znaka Strelca.

U desetom polju - otac u znaku ili podznaku Jarca.

U jedanaestom polju - otac je Vodolija.

U dvanaestom polju - otac je rođen u znaku Riba.

Potencijal za uspeh

Polje u kome se nalazi Sunce u nečijem natalnom horoskopu govori gde i na koji način osoba može postići najveći uspeh kao i šta je to što je za tu osobu smisao života. Ako je to polje neaktivirano, ako osoba život provodi pokušavajući da se ostvari kroz simboliku drugih polja, tada energija Sunca ostaje neiskorišćena i s njom propadaju svi potencijali koji su rođenjem dati.

Nekada, na prvi pogled, ovo ne izgleda tako, naročito kod porodica gde ima više dece. Međutim, skoro po pravilu ovo funkcioniše ako u prostu podelu unesemo jačinu dejstva neke planete u određenom znaku. Na primer, Sunce u devetom polju, osim oca Strelca, može dati i oca Ribu jer je vladar devetog polja Jupiter savladar znaku Riba. Dakle, ako nam je Sunce u prvom polju, otac može biti Ovan, ali i Jarac (zbog egzaltiranosti Marsa u znaku Jarca). Ako se ovo ne poklapa, to znači da otac nije imao dominantnu roditeljsku ulogu koja mu pripada.

Uzajamna povezanost natalnih horoskopa unutar jedne porodice uvek daje odgovor kakvi su odnosi uspostavljeni i kakvu ulogu jedni drugima igramo u životu. Ako uzmemo u obzir da se i u majčinom horoskopu vidi u kom astrološkom znaku će biti Mesec njenog deteta, onda je jasno da slučajnosti nema. Jer, rođenjem dobijamo upravo onakav ambijent koji je, za naše biće, najidealniji kako bismo se razvili u pravcu koji nam je predodređen. Zbog toga, roditeljima treba da budemo neizmerno zahvalni jer, kakvi god da su bili ili jesu, oni samo igraju ulogu koja im je data.

2024 © - Vesti online