Nedelja 08.02.2015.
16:24
Mondo.rs

VIDEO: Ona ima talenat... i novu pesmu!

Jutjub
Ona ima talenat

Verovatno ste zapamtili Minu Nikolić iz prethodne sezone šoua "Ja imam talenat". Ona ima raskošan glas, bavi se "freestyle" pevanjem, i ima neobičnu životnu priču. Pre sedam godina, doživela je saobraćajnu nesreću, nakon koje je usledio novi udarac - multiorganska sepsa.

Kako je ispričala za "Story", nakon borbe za život, Mina se probudila iz kome i saznala da će do daljnjeg morati tri puta nedeljno da ide na dijalizu. Loše zdravstveno stanje nije ovu pevačicu sprečilo da najširoj javnosti predstavi svoj muzički talenat, pa je u popularnom takmičenju "Ja imam talenat" dogurala do polufinala, a sada predstavlja novu pesmu.

Vukan Stojanović, odnosno renomirani producent Wolfgang S, i Mina predsatvljaju singl "Kakav divan dan", koji će premijerno biti predstavljen na Dan zaljubljenih. Njihova saradnja rodila je novi zvuk disco muzike na našim prostorima i od njih možemo da očekujemo mnoštvo dobrog zvuka u budućnosti!

Spot i pesmu je ovaj duo realizovao u potpunosti u sopstvenoj režiji a spot je sniman u domu pevačice Mine koja je takođe i autor teksta i melodije pevanja, dok je producent Wolfgang S odgovoran za instrumentalni i produkcijski deo.

- Očekujemo da će spot biti objavljen 14. februara, kako na sajtu Jutjub tako i u medijima i na srpskim televizijama, najavljuje Mina, a do izlaska spota za "Kakav divan dan", pogledajte tizer!

2024 © - Vesti online