Subota 07.02.2015.
16:26
Mondo. rs

Naručio fotoaparat, a dobio tri krompira!

Reuters
Krompir umesto fotoaparata

U majskoj poplavi čitavo domaćinstvo mi je poplavljeno. Među alatom i tehnikom stradao mi je i fotoaparat koji mi je bio draga uspomena, kaže Paunović.

- Na sajtu 'Kupujem-prodajem' sam nakon duge potrage pronašao identičan aparat i stupio u kontakt sa prodavcem pod nadimkom Šister, koji je navodno iz Gornjeg Milanovca, rekao je Petar za “Alo”.

- Sve smo dogovorili i u sredu mi je isporučen paket koji sam platio 3.000 dinara. Pošto ovo nije bio prvi put da kupujem na ovaj način, a dosad nikada nisam bio prevaren, nisam ni proveravao sadržaj paketa. Kuriru pošte sam uredno platio, a pošto sam bio u nekom poslu nisam odmah proveravao paket. Kasnije, kada sam ga otvorio, imao sam šta i da vidim… Tri krompira uredno složena, i umotana u kesicu, valjda da bi što pre proklijali, rekao je Petar.

On je odmah otišao u policiju kako bi prijavio prevaru, a sutradan i u svilajnačku poštu.

- Ne verujem da nešto mogu da urade, jer je novac prosleđen post-net uplatnicom. Iako ćemo iskreno, njih ne zanima da li sam ja neki blesavko, pa da za tri krompira platim 3.000 dinara, njihovo je da paket isporuče, što su i učinili, kaže Petar i navodi da je ovog puta platio cenu prevare, ali da bi želeo da ovaj njegov slučaj otvori širom oči svima koji kupuju na ovaj način.

Prema Petrovim rečima, paket mu je stigao sa adrese iz Zaječara, dok se prodavac na internetu predstavljao da je iz Gornjeg Milanovca, prenosi “Alo”.

2024 © - Vesti online