Subota 07.02.2015.
10:35
Blic

Ana Marija u policiji: Tukao me je do krvi

facebook.com/Ana-Marija Zujovic
Vladu nikada nije videla takvog: Ana Marija Žujović

Ana Marija Žujović (25) juče je u pratnji advokata Sanje Glavonić stigla u Policijsku stanicu 29. novembar u 15 časova. Kako je „Blic“ saznao, inspektorima je ispričala kako je došlo do kobnog događaja i šta mu je prethodilo  

Te noći, kako je ispričala, Vladimir je radio u poznatom noćnom klubu.  

- Oko pet ujutru je došao kod mene. Mislim da je ušao kroz garažu. Probudio me je i rekao da moramo da razgovaramo. Primetila sam da je pijan. Bio je ljut zbog neke prepiske na Fejsbuku, a ja sam se pobunila što nema poverenja u mene i što pretura po mojim stvarima, profilu i telefonu - otkrila je sportistkinja kako su započeli svađu.

- Upozorila sam ga da ću mu vratiti ako to ponovi. Nastavili smo priču i on me je opet ošamario. Krenula sam da mu vratim. Uhvatio me je za ruku i oborio na trosed. Uspela sam da se otrgnem i pobegnem u spavaću sobu. Krenuo je za mnom i tu je počeo opet da me udara. Nisam uspela da se odbranim. Oborio me je na krevet i više puta udario šakama po licu. Osetila sam da mi curi krv iz nosa i počela sam da plačem. Prestao je da me bije tek kada sam rekla da ću zvati policiju. Krenuo je ka izlazu i tada me je gađao nekom bočicom, ali me je promašio i izašao. Zatim sam oprala krv sa sebe - ispričala je Ana.

Rekla je da ga nikad ranije nije videla takvog. 

- To nije učinio moj dečko, onaj koga poznajem. Pred sobom sam imala nepoznatu osobu, izgledao je kao da mu je neko nešto sipao u piće. Najveća kazna za njega je to što se ova priča pojavila u medijima. Ne želim ja da ga kažnjavam. Došla sam u policiju jer smatram da žena koja trpi nasilje to ne bi trebalo da krije - rekla je Ana Marija inspektorima.

Ona se osvrnula i na početak svoje veze sa Vladimirom Stanojevićem.

- Verili smo se u avgustu prošle godine na krstarenju. U novembru smo sklopili brak u Las Vegasu. Planirali smo za septembar veliko venčanje u Srbiji. Nikad se nismo svađali, sve do poslednjih nekoliko dana. Tada su počele nesuglasice zbog Vladimirove neosnovane ljubomore - rekla je Ana Marija i dodala da je Vladimir prema njoj bio divan, nežan i pažljiv. Istakla je i da su svađe pre deset dana, kada mu je zbog nesuglasica tražila ključ od stana.

Nakon saslušanja, kratko je rekla za „Blic“ da je sada sve u rukama nadležnih organa i da više ništa ne zavisi ni od nje, niti od Vlade. Kako smo saznali, policija je tužiocu već poslala izveštaj o saslušanju Vladimira i Ane Marije i on će odlučiti o daljem postupanju.

2024 © - Vesti online