Četvrtak 22.04.2010.
00:50
B92

Nikolić: Niko ne može da nas zaustavi

Nikolić je rekao da Aranđelovčani pripadaju pobedničkoj porodici koja će pokrenuti "lavinu građana u Srbiji" koji će tražiti da im se pruži prilika da izaberu novu vlast, a ta vlast će u ovoj deceniji biti vlast naprednjaka.

Ova stranka više ne može da stane: Tomislav Nikolić
 

"Ova stranka više ne može da stane, ovaj narodni pokret u koji se pretvorila SNS više ne treba zaustavljati, nego priključujte se da nas je sve više i da smo sve jači", poručio je Nikolić Aranđelovčanima, koji su prepunili sportsku halu i pre zvaničnog programa prisustvovali koncertu narodne muzike.

Prvi na listi "Srpska napredna stranka - Tomislav Nikolić" i kandidat za predsednika opštine Aranđelovac Petar Bogićević je najavio suštinske promene u radu lokalne samouprave, u kojoj će se poštovati zakon i primenjivati javnost u radu.

Na završnoj konvenciji, pored Aleksandra Vučića, Jorgovanke Tabaković i Božidara Delića, koji su se obratili Aranđelovčanima, podršku SNS su prisustvom pružili Goran Radosavljević Guri, Aleksandar Vulin, Dobrivoje Budimirović Bidža i druge ličnosti iz političkog, javnog i kulturnog života Srbije..

2024 © - Vesti online