Petak 06.02.2015.
15:17
Beta

Nikolić: Sve utakmice su takmičarske

Fonet /A.K.
Smišljeno protiv jakih rivala: Marko Nikolić

- Svih pet utakmica igraćemo kao da su takmičarske što se minutaže tiče. Očekujem da svi igrači odigraju najmanje dve, a neki i tri cele utakmice zaključno sa generalnom probom. Sve te mečeve ćemo tretirati kao takmičarske - rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana doputovali su juče u Belek na drugi deo priprema za prolećni deo sezone. Crno-beli će u Turskoj za osam dana odigrati pet utakmica, a prvi protivnik biće Sarajevo.

On je naveo da je stručni štab zahtevao da se ekipa sastaje sa teškim protivnicima na priprema, jer kako je rekao to ima višestruki značaj.

- Dobri protivnici i mi nismo birali slučajno onakve protivnike za prvu fazu priprema. Te utakmice su nas dovele na jedan izvanredan fizički nivo, pokazale mane i slabosti koje smo mogli da korigujemo. Bile su višestruko korisne i jače nego što su u ovoj fazi priprema - kazao je trener Partizana.

Nikolić je istakao da je izuzetno zadovoljan uslovima u Turskoj.

- Dočekalo nas je lepo vreme, teren je dobro pripremljen i to je jedna od prednosti boravka u Beleku. Jedini smo fudbalski tim u ovom hoteli i svi njegovi sadržaji su nama na raspolaganju, a to neobično bitno kada se igra pet utakmica u osam dana - naveo je Nikolić.

Ekspedicija Partizana sa priprema u Turskoj vratiće se 14. februara, a prvi takmičarski meč izabranici Marka Nikolića odigraće 21. februara protiv Voždovca na svom terenu.

2024 © - Vesti online