Petak 06.02.2015.
11:32
Vestionline

Vilijams: 19-0? Dešava se...

Beta/B.B/DR
Ništa mu nije polazilo za rukom: Markusa Vilijams

Uprkos katastrofalnom šutu iz igre, pogotovo za tri poena (19-0!), tim sa Malog Kalemegdana imao je priliku da stigne do trijumfa. Međutim, Zvezdina nada vezana za plasman među osam najboljih ostala je na tabli posle neuspešnog dalekometnog pokušaja Markusa Vilijamsa.

Bobi: Budimo ponosni

- Utakmica je stvarno bila dobra. Žalgiris je odličan tim, što se videlo još kada su dobili Real Madrid u grupi, tako da nemamo za čim da žalimo. Možemo samo da budemo ponosni što smo ostali tim i kada
smo počeli da gubimo. Bukvalno se nije znao pobednik do poslednjeg
šuta, kada smo mogli da rešimo utakmicu - rekao je Marjanović.

- Pokupio sam loptu i krenuo ka košu. Delovalo je otvoreno, ali ne znam gde sam se tačno nalazio na terenu. Bilo je oko četiri sekunde do kraja i nisam imao vremena da idem na ulaz - rekao je Vilijams jedva ispuštajući glas.

Osećaj u ustima je vidno gorak?

- Nije pozitivan. Borili smo se i imali prilike u finišu. Pokušali smo da uspostavimo neke akcije, ali nismo uspeli - kratko će jedan od najboljih Zvezdinih igrača ove sezone.

Nijednom niste imali prednost, a sa strane je izgledalo kao da ste igrali sa "pola" snage?

- Dobro su odigrali, pogotovo Džejms Anderson. Ne možete umanjivati njihovu pobedu. Skakali su u ključnim momentima i pogađali. Potpuno suprotno od nas.

Neizbežno pitanje, 19 promašaja van linije 6.75, pogoedaka - 0?

- Dešava se. Imali smo otvorene šuteve, ali nam ništa nije polazilo za rukom - podvukao je Vilijams.

2024 © - Vesti online