Petak 06.02.2015.
11:30
B. Đokić - Vesti

"Ne sahranjujte ponovo moju mrtvu ćerku"

Ogorčen: Savo Bojanić

- Puno se piše u medijima o celom slučaju, a to treba da stane. Istraga još nije završena, optužnica nije podignuta, a pričaju svašta, ponovo ubijaju moju ćerku. To utiče i na mog maloletnog sina koji je posle naslova u novinama poslednjih dana na terapiji. Drugari u školi ga pitaju o nesreći i pričama koje se pojavljuju u javnosti, a on ne zna šta da im kaže. Trudim se sve ovo vreme da ga ne opterećujem - kaže Bojanić.

On objašnjava da ne želi da se meša u rad sudova i da tužilaštvo treba da radi svoj posao.
- Advokat me je savetovao da ne iznosim činjenice u vezi sa slučajem i da ih puštam u javnost. Videćemo šta će biti, mene još nisu zvali u sud da dam izjavu. Takođe koliko znam još nisu završena sva veštačenja, pa optužnica još nije podignuta - objašnjava Bojanić.

Ne želeći da se bavi nagađanjima, Bojanić kaže da je ogorčen na neke informacije koje su se pojavile u javnosti.

- Tu mislim na moj odnos sa bivšom suprugom. Dok sam bio stalno zaposlen plaćao sam joj alimentaciju, posle toga smo to radili na drugačiji način. Moj sin iz druge veze i Andrea su se viđali i posle našeg razvoda, organizovao sam da se vide. Ne želim da ishitrenim informacijama u javnosti neko skuplja poene za sebe, već sačekajmo da se završi istraga i počne suđenje. A tamo ćemo videti šta će pokazati dokazi i reći svedoci. Sve pre toga su nagađanja - kategoričan je Bojanić.

2024 © - Vesti online