Četvrtak 05.02.2015.
11:00 >> 14:13h
Beta, Blic.rs

Na ženu pucano iz kalašnjikova u Sremskoj Kamenici

Vesti
Istraga u toku

Upucana greškom: Metak namenjen rođaku, dileru

Nezvanične informacije portala 021 govore da je devojka vrlo moguće bila žrtva sačekuše, pukom slučajnošću, jer je zaseda bila postavljena njenom rođaku Lj. B. koji je prema policijskim podacima povezan sa trgovinom narkoticima.

Prema nezvaničnim informacijama na ženu je iz kalašnjikova pucao nepoznat muškarac dok je sedela u pasatu. Zadnje staklo pasata je izrešetano, kao i ostali deo automobila, prenosi list Blic.

Po rečima ljudi koji žive u Karađorđevoj ulici čitav događaj je videla konobarica iz obližnje kafane, koja trenutno daje izjavu policiji.

- Bilo je očevidaca. Sigurna sam da će onaj ko je pokušao da ubije devojku ubrzo biti uhapšen - kaže jedan od stanovnika Sremske Kamenice koji nije želeo da se njegovo ime pominje u novinama.

U Kliničkom centru Vojvodine je potvrđeno da je devojka primljena sa povredama nanetim od vatrenog oružja i da se lekari bore za njen život.

U toku je intenzivna istraga krivičnog dela koje je viši javni tužilac kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju, piše u saopštenju.

2024 © - Vesti online