Sreda 04.02.2015.
17:27
Ž. M. - Vestionline

Besramni Partizan i licemerni Pavlović

Fonet/A.K.
Đorđe Gagić, doskorašnji centar Partizana, nepravedno na stubu srama

Umesto da se KK Partizan izvini Đorđu Gagiću što ga nije redovno plaćao i da mu poželi sve najbolje u nastavku karijere, usledilo je besramno saopštenje kluba u kome doskorašnjeg centra naziva - IZDAJNIKOM! Da nije tužno, bilo bi smešno. Naravno, u saopštenju, između redova, provejava i dobro poznati pečat o teorijama zavere... A, zna se ko je u tome majstor, velemajstor!

"Nije nimalo slučajno da nas napusti centar, kada smo na toj liniji ostali najtanji. Izbor je bio nepogrešiv. Cela konstelacija događaja daje nam za pravo da možemo da sumnjamo. Na osnovu sledećih poteza i odabira kluba za nastavak karijere, biće savršeno jasno ko stoji iza ovoga i ko na taj način realizuje svoje interese, jer ne verujemo da će samo na ovom da se završi. Situacija u Partizanu je takva da je lako biti izdajnik", stoji u saopštenju KK Partizan.

Naravno, verovatno neće dugo proći dok nas skandal majstor Duško Vujošević ponovo ne "obraduje" terorijama zavere o odlasku Gagića, na kojima bi mu pozavideo i Spilberg, čuveni američki režiser. Verovatno je opet "Čović umešao prste" ili je "možda lično Vučić savetovao Gagića da napusti Partizan". Mada, možda nas trofejni trener crno-belih iznenadi sa još nekim "biserom" iz rubrike "Verovali ili ne". Stvar je jasna, Gagić je, što bi klinci rekli - "puk'o". Nije mogao više da trpi da igra bez novca, a pošto u dosadašnjoj karijeri nije mnogo zaradio jer je igrao isključivo u Srbiji (Hemofarm i Partizan) jasno je da mu je egzistencija ugrožena i da je morao da preseče. Jednom je moralo...

instagram.com
Dok je Aleksandar Pavlović bezbrižno pecao, Gagić je "krvario" na treninzima

Javio se indirektno i Saša Pavlović, ljubimac "grobara", koji je prozvao doskorašnjeg klupskog druga pesmom "Najjači samo ostaju". Da podsetimo, to je isti onaj koga su navijači Partizana bukvalno molili mesecima da se vrati u klub. Kada su se crno-beli brukali na startu sezone, on se kupao na plažama Crnogorskog primorja, bezbrižno pecajući u rodnom Baru. U isto vreme, Gagić je u avgustu "krvario" na treninzima. Kada je ostao bez kluba i kada su mu propale sve kombinacije, o kojima su mediji pisali, vratio se nekadašnji NBA igrač u Partizan. I sada on proziva Gagića! Lako je njemu, rekli bi mnogi - njegov bankovni račun se meri desetinama miliona dolara. On može da igra za Partizan iz ljubavi, Gagić ne može i ne treba... Dolazimo ovde do paradoksa. Kriv si jer tražiš ono što si zaradio. Ko je terao čelnilke Partizana da potpišu ugovor sa Gagićem, gde je jasno precizirano kolika mu je plata ili što bi Vujošević rekao - stipendija.

U celoj priči, navijači, za koje se mislilo da su najostrašćeniji, reagovali su najprimerenije. Svesni situacije u klubu, većina koja su se oglasila na društvenim mrežema i forumima, ima razumevanja za postupak Gagića. Ali, oni koji mu duguju - sramno su se poneli. Kao u onoj čuvenoj replici u ostvarenju Dušana Kovačevića "Balkanski špijun" - "Đura će ti oprostiti što te je tukao"...

Da li će u KK Partizan ikada da priznaju da su oni glavni krivci ili će večito da "kukaju" na državu, Zvezdu, Čovića, Vučića, Telekom? 'Ajte malo, Vujoševiću i Daniloviću, pogledajte u svoje dvorište. Za dobrobit trofejnog kluba i armije navijača koja do fanatizma bodri svoj klub.

2024 © - Vesti online