Utorak 03.02.2015.
15:13
Beta

Radonjić: Nešto bitnije je pre Kupa! Todorić: Zvezda favorit

Beta/B.B/DS
Ima vremena do KRK: Dejan Radonjić

- Naš je fokus prema Žalgirisu. Razmišljamo i pripremamo se za tu utakmicu i želimo da nam igrači budu zdravni i spremni za taj duel. Do kupa nas čekaju još četiri utakmice i to ne baš lake. Želeo bih da u Niš odemo zdravi, da probamo da odigramo najbolje što
možemo i da probamo da odbranimo trofej - rekao je Radonjić.

Zvezda može u eventualnom polufinalu da igra protiv Partizana koji u četvrtfinalu igra sa Vojvodinom.

Sportski direktor crno-belih mirno je rekao da je "žreb takav kakav je", kao i da se nada da će se njegov tim plasirati u polufinale.

- Ja se nadam da ćemo to prvo kolo preskočiti i da ćemo igrati sa Zvezdom, koja je u ovom trenutku apsolutni favorit za osvajanje tog trofeja. Oborili su mnoge rekorde, igraju dobro u Top 16 i sigurno je da su favorit broj jedan. Ali, draž sporta je što nekad favorit ne pobedi na kraju. Ne idemo u Niš sa belom zastavom, idemo da odigramo što bolje - istakao je Todorić.

Partizan je prošle godine izašao u kupu bez nekoliko prvotimaca, ali je Todorić kazao da ekipa želi da osvoji kup, ali da nema dovoljno zdravih igrača.

- Nas sad čeka rasplet u Jadranskoj ligi. Odmah posle Niša je derbi, a ta utakmica ne donosi trofej, ali možda ima veći značaj od pehara u Nišu, pošto može da nam odluči o plasmanu. Mi smo i prošle godine želeli da osvojimo trofej, ali nismo želeli da ubijamo igrače - daodao je Todorić.

2024 © - Vesti online