Ponedeljak 02.02.2015.
15:17 >> 00:39h
Vestionline

Završen je prelazni rok!

Beta/AP/K.W.
Ostaje "pevac": Hari Kejn

Na portalu Vestionline pratite dešavanja poslednjeg dana prelaznog roka u Evropi.

Krilni napadač Aron Lenon prešao je iz Totenhema na pozajmicu u Everton. 
Beloruski veteran Aleksander Hleb, nekadašnji igrač Štutgarta, Arsenala, Barselone, prešao je iz Konjaspora u Genčlerbirligi.

Fudbaler Njukasla Davide Santon prešao je na pozajmicu u Inter gde će ostati do kraja sezone,
saopštio je engleski klub, prenosi Beta. Santon ove sezone nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu, nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu, a nastup je zabeležio u meču
protiv Lestera u trećem kolu FA kupa.

Samo dva sati pre kraja prelaznog roka - najave bomba u Engleskoj. Mediji na Ostrvu pišu da je Vest Hem zainteresovan da dovede štopera Intera Nemanju Vidića. Srbin, koji je prošllog leta napustio Mnačester Junajted, ima očajnu sezonu u Interu. Da li će ga Manćini pustiti u London? Odbrojavanje je počelo...
Nekadašnji fudbaler Partizana Andrija Delibašić igraće u prolećnom delu sezone za Sutjesku iz Nikšića.
Nenad Krstičić više nije član Sampdorije, pošto je ekipa iz Đenove pristala na ponudu Bolonje. Srbin će narednih šest meseci provešće na pozajmici u  italijanskom drugoligašu.
Engleski mediji prenose da se štoper Reala Rafael Varan uputio avionom u Mančester gde bi za 35 miliona evra trebalo da potpiše ugovor sa Junajtedom.

Andre Širle je novi fudbaler Volfsburga. Posle dolasaka Huana Kuadrada u Čelsi, Nemac je očigledno bio višak na "Stamford bridžu", pa se vraća u Bundes ligu.

- Konačno - ugovor je potpisan. Andre Širle prelazi iz Čelsija u Volfsburg. Ugovor važi do 2019. godine - navodi se na Tviter profilu Volfsburga.

 

 

Kolumbijski fudbaler Huan Kvardaro zvanično je prešao iz Fiorentine u Čelsi, a transfer je vredan 26,8 miliona funti (oko 36 milioan evra).

- Ovo je veliki klub, iskreno, ovo je ostvarenje sna za mene. Znam da menadžer Žoze Murinjo veruje u mene", rekao je Kvadrado koji je sa "plavcima" potpisao četvoroipogodišnji ugovor.

 

 

 

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Vilfred Zaha potpisao je ugovor sa Kristal Palasom na pet i po godina, preneli su britanski mediji. Zaha je počeo karijeru u Kristal Palasu 2010. godine, odakle je tri godine kasnije prešao u Mančester junajted. On nije uspeo da se
izbori za mesto u timu, pa ga je Junajted poslao na pozajmicu u Kardif u januaru prošle godine.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović karijeru će nastaviti u Kini, u ekipi Hunan Bilovsa.

Najzvučnija vest za nas, svakako je moguć odlazak još jednog Srbina u Premijer ligu. Naime, Filip Đuričić mogao bi da pojača Sautempton i pridruži se Dušanu Tadiću u timu koji je ove sezone odličan na "Ostrvu". Ovu vest potvrdio je i direktor Majnca Kristijan Hajdel. Srećno, Filipe!

 

 

Defanzivac Stouka Robert Hut otišao je na pozajmicu u Lester do kraja sezone, objavio je danas poslednji tim na tabeli Premijer lige.

- Ne mislim da ću tek tako dobiti mesto u timu. Moraću da se dokazujem i nadam se da ću uspeti - preneo je BBC Hutove reči.

Juventus je i zvanično obeldanio da je ugovor sa Sebastijanom Đovinkom raskinut i da će popularni "atomski mrav" karijeru nastaviti u američkoj MLS ligi.
Čuveni italijanski medij "Kalčomerkato" spekuliše da je Inter odbio ponudu Lacija da trampi Zdravka Kuzmanovića za Kristijana Ledezmu.
Jedan od najboljih ofanzivnih vezista u Premijer ligi, Hari Kejn, produžio je ugovor sa Totenhemom do 2020. godine. Eto radosti za navijače "mamuza"!
Andrea Širle više puta je izrazio nezadovoljstvo u Čelsiju. Spekuliše se da mu je sledeća stanica Bundes liga, odnosno Volfsburg.
Navodno Vest Hem želi da pozajmi Emanuela Adebajora iz Totenhema. Hoće li ga "pevci" pustiti i tako stvoriti tandem dvojice snažnih centarfora - Adebajor - Endi Kerol
Alesio Matri ponovo oblači crno-beli dres. Juventus ga je vratio kao pozajmljenog igrača Milana, koji je prvi deo sezone proveo u Đenovi.
Mohamedu Salahu ostalo je još samo da prođe lekarske preglede u Fiorentini. Očekuje se da  tim iz Firence i Čelsi dogovore oko odlaska Huana Kvadrada u redove "plavaca".
Viktor Ibarbo potpisao je do kraja sezone ugovor sa Romom. "Vučica" je pozajmila Ibarba iz Kaljarija i za to iskeširala 2.5 miliona evra, a ukoliko bude želela da ga zadrži na kraju sezone, moraće da izdvoji još toliko.
2024 © - Vesti online