Nedelja 01.02.2015.
17:26
Vestionline

Serija A: Debakl Sampdorije, Juve stao u Udinama

Beta/AP
Fabio Kvaljarela torpedovao Sampdoriju sa tri hica

Trebalo bi da se desi čudo pa da Torinezi ne osvoje četvrtu uzastopnu titulu u Italiji.

Inter je nastavio da posrće. Izabranici Roberta Manćinija poraženi su u gostima od Sasuola 3:1. Strelci za domaćina bili su Zaza u 17. minutu, Sansone u 30. i Berardi sa bele tačke u 93. minutu, dok je Mauro Ikardi u 83. postigao jedini pogodak za Inter.

Nemanja Vidić bio je starter, ovog puta u paru sa Andreom Ranokijom i bio je zamenjen u 70. minutu, kada je debitovao fudbaler doveden iz Dinama, Marcelo Brozović. Zdravko Kuzmanović nije igrao.

Torino je potpunosti zasijao protiv Sampdorije našeg Siniše Mihajlovića. Junak tog trijumfa, posle kojeg se Torino popeo na deveto mesto, bio je Kvaljarela zahvaljujući het-triku. Ekipi Siniše Mihajlovića nije pomogao ni Samjuel Eto, koji je debitovao za klub iz Đenove u 71. minutu kada je zamenio Edera.

Nenad Krstičić ušao je u igru u 78. minutu u timu Sampdorije.

Ćezena je uspela da iznenadi Lacio, koji je posle kiksa Sampdorije ostao na četvrtom mestu. Defrel je doveo domaći tim u vođstvo u 60. minutu, prednost je udvostručena autogolom Kataldija, dok je Klose u 87. minutu samo ublažio poraz Rimljana.

Dušan Basta je odigrao ceo meč u dresu Lacija u porazu od Ćezene sa 2:1.

Napoli je nešto teže nego što se očekivalo slavio protiv Kjeva na gostovanju, a trijumf mu je doneo Gabijadini u 62. minutu. Prethodno su viđena dva autogola, prvo je Cesar svojim doveo Napoli u vođstvo, a potom Britos izjednačio za Kjevo.

Ivan Radovanović je odigrao svih 90 minuta u porazu Kjeva.

2024 © - Vesti online