Nedelja 01.02.2015.
12:18
Mondo. rs

Maca: Nataša glumila suze za Dačom

Jutjub
Plakala po scenariju?

Prošlo je četiri godine od emisije "Amidži šou" koja je uzburkala javnost, a u kojoj je Nataša Bekvalac plakala nakon razvoda od Danila Ikodinovića.

Ipak, Dragan Marinković Maca tvrdi da je Bekvalčeva plakala "po scenariju".

"Ne bih voleo da imam ćerku zbog ovih što plaču na televiziji. E, kad je mene Amidžić zvao, tamo piše: 22.15 Nataša plače, 22.17 Nataša izlazi iz studija, 22.18 Maca ulazi. Sve je bilo dogovoreno, one njene krokodilske suze. Pitaj njega, pitaj neka ti Brka kaže. Kako ćerku da imam pored Stanija i Soraja, koje se glorifikuju?! Ne ide!", rekao ja Maca za "Svet".

Autor emisije Ognjen Amidžić je nakon emitovanja te emisije, koja je zabeležila rekordnu gledanost, branio lepu pevačicu kada su mnogi počeli da je "pljuju", govoreći da su suze lažne.

"Suludo je pričati o tome da je žena koja je nešto tako proživela spremna da glumi radi prostora u medijima. Njene suze su bile prave i svi ste imali prilike da vidite jedan realan i emotivan šou", rekao je Amidžić posle emisije u kojoj se Nataša prvi put pojavila nakon razvoda.

Pevačica se još uvek nije oglasila povodom ovih Macinih navoda, dok je Amidžić rekao da Macu ne treba uzmati za ozbiljno.

2024 © - Vesti online