Subota 31.01.2015.
19:55
telegraf.rs

"Ili ću te prodati za 60 miliona, ili umri u Liverpulu!"

Beta/AP/S.H.
Pošteno iskritikovan: Mario Baloteli

Shvativši da je i ovde ponovo i vrlo brzo protraćio poverenje trenera i da mu se smeše tribine do kraja sezone, nestašni italijanski napadač je poručio svom agentu da mu pronađe novi klub, jer želi da promeni sredinu. Međutim, Mino Rajola mu je saopštio da se to neće desiti i to na poprilično oštar način.

- Video sam se sa Mariom u ponedeljak i rekao mu da ima dugačak ugovor i da neću da ga odvedem iz kluba - "Ili ćeš napustiti Liverpul za 60 ili 70 miliona evra i ja ću dobiti opkladu ili umri u njemu". To je prvi put da sam tako razgovarao sa igračem. Video sam da je miran, promenio se i drugačije se odnosi nego prema Milanu. Takođe je veoma razočaran u sebe - rekao je Rajola.

Poznati menadžer je još rekao da Baloteli prolazi kroz težak period u životu i da mora da se prilagodi tome, a da je to upravo razlog zašto je razočaran.

- Prolazi kroz period kroz kakav nije nikad prošao. Ranije su svi želeli da odigra dobro i imao je prostora za to, ali u Liverpulu nije tako. Ili će igrati kako mu kažu ili će biti van tima. Bio je povređen osam nedelja i tada je izgubio ritam.

Italijan i dalje važi za jednog ov najvećih talenata, ali do sada je tek na momente to pokazivao. Ima samo 24 godine, a već je promenio brdo timova i nigde nije uspeo da opravda poverenje koje je u njega polagano.

2024 © - Vesti online