Subota 31.01.2015.
12:40 >> 19:11h
Vestionline

Januarska fudbalska pijaca: Dortmund krade austrijskog Srbina Junajtedu, Liverpul našao novog Džerarda

Beta/AP/A.C.
Sve izvesniji povratak u Inter: Antonio Kasano

Na portalu Vestionline pratite iz minuta u minut dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

19:11 - Huan Kvadrado obratio se pratiocima putem Tvitera. Kratko je uz sliku sa "Stanford Bridža" ostavio komentar - "Pozdrav!" 
18:02 - Majkl Esjen "uništava" Milan. Ugovor ogroman, a neće da ide. Odbio je i Kvins Park i Vest Brom i Dalasa i Bijukšehira. Hoće li ga se otarasiti?
16:44 - Sve je izvesnije da će Aron Lenon napustiti Totenhem i otići na pozajmicu u Hal do kraja sezone.

15.31 - Francuski "L'ekip" tvrdi da je Arsenal pikirao Uga Lorisa kao metu pošto su odnosi Arsena Vengera i Vojćeha Ščensnog prilično zahladili. Za "tobdžije" igra i golmanov najbolji prijatelj Olivije Žiru, pritom Sparsi imaju sjajnog golmana na klupi Majkla Vorma te nije nemoguće da Loris promeni sredinu, ali da li će preći u redove najvećeg rivala?

15.06 - Roma je dovela Sejdu Dumbiju, ali to nije sve što gladna "vučica" želi. I dalje se pregovara sa Kaljarijem oko dovođenja jednog od najbržih fudbalera Serije A Viktora Ibarba. Tim sa Sardinije krilnog fudbalera ceni na 16.500.000 evra, a Roma naravno sprema ponudu u vidu pozajmice sa opcijom otkupa ugovora. 

14.25 - CSKA iz Moskve želi da dovede napadača, a opcija je i bivši igrač kluba Vagner Lav pošto je raskinuo ugovor sa Šandong Lunengom, mada postoji nekoliko problema oko realizacije transfera.

14.09 - Moskovski Spartak se interesuje za reprezentativca Grčke i fudbalera Vest Bromviča Jorgosa Samarasa. Crveno-beli iz ruske prestonice su za napadača spremili platu od 93.000 evra nedeljno. Nema sumnje, izdašna ponuda. Videćemo da li će biti primamljiva visokom Grku.

12.34 - Monako je na pozajmicu do kraja sezone doveo brazilskog napadača Mateusa Karvalja (22) iz Fluminensea. 

12.14 - Karlos Tevez je otkrio kako je pre potpisivanja ugovora sa Juventusom čelnicima kluba poručio kako je to njegov poslednji potpis pre nego što pređe u Boku Juniors. 

12.05 - Ajaks je izdvojio 6.000.000 evra za transfer 19-godišnjeg veziste Herenvena Dejlija Sinkhravena, jednog od najvećih nada holandskog fudbala, što je i jasno čim su "kopljanici" izdvojili ovoliko novca za tinejdžera. On će potpisati ugovor na pet i po godina sa šampionima Eredivizije.

11.50 - Mančester Junajted se interesovao za štopera Dinama iz Kijeva Aleksandra Dragovića, a sada se i Borusija iz Dortmunda zainteresovala za reprezentativca Austrije čija je cena navodno 20.000.000 evra. Da li zbog povreda Nevena Subotića ili zato što su se "milioneri" pomirili sa prodajom Matsa Humelsa u ovom ili nekom od sledećih prelaznih rokova.

10.40 - Engleski "Tolksport" tvrdi da Brendan Rodžers ozbiljno motri na kapitena Hanovera Larsa Štindla u želji da pronađe zamenu za Stivena Džerarda. Štindl ima 26 godina, naravno igra na sredini terena, zabeležio je jedan nastup za mladu reprezentaciju Nemačke, a u Hanoveru je od 2010. godine. 

10.34 - Sve su intenzivniji i ozbiljniji izveštaji iz Italije koji govore da će Antonio Kasano pojačati bivši klub Inter pošto je raskinuo ugovor sa Parmom. 

2024 © - Vesti online