Subota 31.01.2015.
10:10
D. Dušanić - Vesti

Nisam lepa, ali nemam kompleksa

Ne liči na sebe: Jelena Gerbec

Ana Nikolić tako je na društvene mreže postavila svoju sliku bez šminke, Filip Mitrović pokazao je kako je izgledao kad se tek probudi u Trebinju nakon nastupa i vožnje, a Jelenu Gerbec je teško prepoznati - na slici je dobro maskirana sa spojenim obrvama i bez jednog zuba.

- Kad su me nominovali za igru, smatrala sam da je to odgovarajuća sličica. I bila sam u pravu jer su me svi pohvalili. Meni je bila najinteresantnija fotka kolege Miloša Brkića, koji je takođe maskiran. Nemam komplekse i mogu da postavim bilo kakvu fotografiju, pa i onu na kojoj nisam baš najbolje ispala - kaže Jelena Grbec.

Potpuno neprepoznatljiva je i Ivana Pavković koja se slikala u kozmetičkom salonu sa sve maskom na licu.

- Drago mi je što sam uspela da nasmejem prijatelje, što je i jeste cilj ove igre. I ja sam uživala i sjajno se zabavila dok sam gledala fotke koje su preplavile Instagram. Nisam dugo razmišljala koju sliku da postavim, a ova sa maskom na licu mi se učinila kao najprikladnija kao odgovor na izazov, a i mrzelo me je da kopam po laptopu i tražim neku drugu fotku. Sumnjam da ikom može da bude ovo antireklama jer je reč o simpatičnoj zabavi - kaže Ivana.

Njena koleginica Katarina Grujić odlučila se za sliku iz detinjstva.

- Prošlog leta bila sam nominovana za ledeni izazov, ali nisam mogla da se polivam hladnom vodom pošto sam baš tada imala operaciju glasnih žica. Ipak, učestvovala sam u igri, uplativši novac na račun fondacije za borbu protiv Lu Geringove bolesti. Sada sam odmah prihvatila novu igru, ali sam dugo razmišljala koju fotku da postavim. Svaki čas se slikam i imam milion fotki, ali svaku na kojoj mi se ne sviđa kako sam ispala odmah brišem. Zato je bilo teško naći onu koju inače ne bih objavila, jer su moji "dokazi" ranije uklonjeni. Tako je izbor pao na fotku iz detinjstva, gde mi je čudna faca. Cilj ove igre jeste da se zabavimo, nikom ne može da naškodi - kaže Katarina.

To je za mlađe

- Nisam se do sada uključivao ni u jedan izazov na društvenim mrežama jer smatram da ne moram da budem u svakoj čorbi mirođija. Nikad nisam bio pomodar, pa neću ni sada, ali pratim sve što se dešava. Aktivan sam na Fejsbuku, ali meni je sve to lepa razonoda, nisam zavisnik, niti mi društvene mreža, poput nekih mojih kolega, služe za svađe, prepucavanje ili mudrovanje. Ova igra s postavljenjem fotografija koje nisu baš za objavljivanje, mi je simpatična. Ali, smatram da je to ipak za mlađe, a ne za ozbiljne ljude kao što sam ja - kaže Aca Ilić.

Manekenka Danijela Amidžić napravila je fotku sa zanimljivom grimasom, a jednu od najzanimiljivijih slika na društvene mreže okačio je i maneken Vladimir Vuksanović, bivši dečko Nataše Bekvalac.

- Ne znam kako napreduje takmičenje, ali znam da sam pobedio. Ovo ni Mister Bin ne bi okačio - napisao je Vuksanović uz fotografiju.

2024 © - Vesti online