Petak 30.01.2015.
18:44
blic.rs

Vlada Divljan u bolnici, život mu nije ugrožen

youtube.com/crni biseri
Slani muzičar je u bolnici u Beču, ali je njegovo stanje stabilno: Vlada Divljan

Đurović nam se javio dok se nalazio na granici Austrije i Mađarske i on nam je rekao da je poznati muzičar van životne opsanosti.

- Bio sam kod Vlade u bolnici i on je dobro. Lekari ispituju njegovo zdravstveno stanje, ali Vlada je svakako van životne opasnosti - bio je kratak Đurović koji je bio u društvu sina Vlade Divljana.

Nešto ranije mediji su preneli vest pozivajući se na hrvatski T portal da se “nekadašnji frontmen benda “Idoli” i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa Vlada Divljan (56) trenutno prolazi kroz jedno od najtežih razdoblja u životu. Naime, on se već godinama bori s teškom bolešću koja se poslednjih meseci pogoršala.

- Vest o teškom zdravstvenom stanju i njegovoj borbi za život rastužila je mnoge njegove prijatelje u muzičkim krugovima, posebno dugogodišnjeg bliskog prijatelja Maksa Juričića”, objavio je Tportal.

- Vladi sada nije ni do čega. Trenutno je u bolnici u Beču u vrlo lošem stanju i iskreno se nadam da će se izboriti za život. Već dugo se bori s tim. Još nakon našeg zajedničkog koncerta u zagrebačkoj Tvornici pre dve godine išao je direktno na operaciju - rekao je za T portal Maks Juričić, zagrebački roker i dobar prijatelj Vlade Divljana.

2024 © - Vesti online