Petak 30.01.2015.
18:19
Vestionline

Transfer bomba: Borac doveo igrača koji je bio na pragu Zvezde i Voše

youtube.com/Srpski Fudbal
Ni Beograd, ni Novi Sad: Rade Krunić

Klub iz Čačka je, pod naslovom "Transfer bomba", saopštio da je Krunić potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Rade Krunić je rođen u Foči (BIH) 7. oktobra 1993. godine. Fudbalom je počeo da se bavi u lokalnom klubu Sutjeska, da bi 2013. godine postao član Donjeg Srema za koji je odigrao 52 utakmice. Prošlog leta je potpisao ugovor sa Veronom, ali je i dalje ostao član superligaša iz Pećinaca iz čijih redova je i došao u Borac.

Zabeležio je i sedam nastupa za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Visok je 184 centimetra i igra na poziciji centralnog veznog igrača.

- Moram najpre da kažem da sam se veoma brzo i korektno dogovorio sa ljudima iz svog novog kluba. Posle svega što se dešavalo u proteklom periodu Borac je bio nakonkretniji i najkorektniji, pa nije bilo dileme oko dolaska. Uslovi pod kojima sam potpisao ugovor mi maksimalno odgovaraju i mislim da će upravo Borac biti moja odskočna daska ka odlasku u inostranstvo, što je svakako težnja svih igrača sa naših prostora - rekao je Krunić.

- Dobro znam u kakav klub sam došao. Mesto na tabeli svakako ne odgovara renomeu Borca i daću sve da stabilizujemo klub kada su rezultati u pitanju. Poznajem dosta igrača, ali pre svega sjajnog trenera Bogića Bogićevića koji me je i izvanredno prihvatio kada sam svojevremeno dolazio u Donji Srem. Daću sve od sebe da se dobrim radom nametnem i izborim za mesto u timu. Želim da se odužim klubu koji je u jednom dosta specifičnom trenutku za mene bio korektan i da ostavim trag u Borcu. Sve što se proteklih dana pisalo je iza mene i fokusiran sam samo na obaveze u Borcu - jasan je novi član Borca Rade Krunić.

2024 © - Vesti online