Četvrtak 29.01.2015.
20:08
B92

"Prethodni se ne računaju, samo će brak sa Šarliz biti pravi"

Reuters/L.J.
Srećno zaljubljeni: Šon Pen i Šarluz Teron

U jednom od retkih intervjua koji je dao za magazin "Esquire“ Šon je otkrio kako je smatrao da je previše kasno za novu ljubav i kako je ljubav sa Šarliz došla u njegov život kao veliki šok.

- Iznenađen sam jer sam ponovo zaljubljen, a za to ima mnogo razloga. Prvo imam pedeset i tri godine i stalno sam se pitao kako to da nisam ostao srećan do kraja života u jednoj vezi? Delovalo mi je da sam to već propustio“, kaže glumac.

I nakon toga što je išao na časove za kontrolisanje besa zbog napada na jednog paparaca, Pen otkriva da mu je Šarliz mnogo pomogla da se izbori sa svojim demonima.

- Mnogo je dobar osećaj kada ste s nekim u vezi i kada osećate da ste zbog toga mnogo bolja osoba – rekao je Pen

I nakon brojnih nagađanja da li se par venčao, Šon je konačno otkrio:

- Da, ponovo sam se oženio -

Glumac je bio 3 godine u braku s pevačicom Madonom, a nakon toga s glumicom Robin Rajt čak 14 godina. Ipak glumac je nagovestio kako tek sa Šarliz može da priča o pravom braku.

- Rekli biste da sam bio oženjen dva puta, ali to su bili brakovi pod sticajem okolnosti, tako da ulazak u treći takav brak ne bih ni razmatrao. Rekao bih da je ovo moj prvi brak, ukoliko se oženim ponovo, jer jako pošujem tradiciju - kaže glumac.

2024 © - Vesti online