Četvrtak 29.01.2015.
12:37
blic.rs

Najlepše žene '90-ih zanosne i danas

Sindi Krafotd

Beta/AP/L.C.
Sindi sa mužem uživa u penziji

Sindi je sinonim za reč super model! Duga kosa, karakterističan mladež i savršeno telo i dan danas su njen zaštitni znak, iako ima 48 godina. Majka je dvoje dece koju je dobila u drugom braku. Svojevremeno je bila udata za Ričarda Gira. Od 2000. godine zvanično je otišla u penziju, ali je od tada imala više poslova nego brojne mlađe koleginice.

Klaudija Šifer

Fonet/AP
I dalje ima lik kao tinejdžerka

Nemica visoka 180 centimetara probila se u svetu mode početkom 90-ih. Zahvaljujući svojoj lepoti i umešnosti ima bogatsvo od 55 miliona dolara, koje iz dana u dan uvećava jer i sa 44 godine radi punom parom za vodeće svedske brendove.

Linda Evanđelista

Fonet/AP
Za nju uvek ima posla

Linda Evanđelista je nedavno postala zaštitno lice luksuznog trgovačkog lanca "Hadson Bay" i pokazala svima da godine nisu prepreka u svetu gde izgled znači sve. Ima 49 i izgleda podjedanko dobro kao na početku karijere, u kojoj je bukvalno radila za sve koji išta znače u svetu mode.

El Mekfirson

Beta/AP/J.B.
El je u modi i dalje, ali na malo drugačiji način

Zvali su je "Telo", a i danas može da ponese isti nadimak iako ima 50 godina. Ova Australijanka je majka dvoje dece, ima iza sebe jedan brak i na stotine modnih kampanji. Trenutno je ambasador brenda "Revlon", a između ostalog, ima i kozmetičku liniju pod svojim imenom.

Naomi Kembel

Beta/AP/B.H.
Njeno telo kao da ne stari

Crna pantera, kako je i dan danas zovu, za razliku od svojih koleginica aktivna je i na modnoj pisti i u reklamnim kampanjama. Imala je burnu karijeru, a pored priča o njenoj lepoti novinske stupce punila je i zbog afera sa brojnim oženjenim muškarcima, svađama sa koleginicama, ali i zbog problema sa drogom. Naomi danas ima 44 godine, a nedvno je bila glavna zvezda da reviji veša "La perle".

2024 © - Vesti online